Bloom From Within

Esmé Ritstier

Fladderen en mijmeren

Het liefst ben ik een fladderaarster en mijmeraar. Houd van stilte, spritituele wijsheid en intuitief schrijven. Van nature relateer ik vanuit mijn hart met mijn omgeving. Ik ben invoelend, sensitief en een visionair. Ook geniet ik ervan om ruimte te houden om met niks te zijn of ben graag in de natuur en met mijn dierbaren. 

En ik houd echt ontiegelijk van lekker eten.


Rijkelijk genieten van eten

Dit is zeker niet altijd zo geweest. Eten is voor mij heel lang een gedoe geweest en ik heb hier inmiddels mee leren lezen en schrijven. In ons eetgedrag ligt een heel intieme boodschap verborgen en ik ben hier om je te helpen die boodschap zelf te ontrafelen waardoor je weer een vrij, echt gevoed en geïnspireerd leven tegemoet gaat In je lichaam. 

Na zelf vrede te hebben gesloten met eten, kwam ik erachter hoe voor velen om mij heen de relatie met eten en hun lichaam echt een ding is.


Eten is maar een neiging en kan overkomen worden

Zo kwam ik erachter dat hoe je met eten en je lichaam relateert veel zegt over hoe je omgaat met jezelf en hoe je in het leven staat. Na zelf jaren verwikkeld te zijn geweest in eten, ben ik vrij. En heb ik een methode ontwikkeld die je helpt ontrafelen wat er achter die neiging zit om te gaan klooien met eten.

Eten gaat in feite niet over eten zelf, het is ook geen ziekte, zoals vaak voorgespiegeld wordt. Het is maar een neiging, die overkomen kan worden. Hoe dit in zijn werk gaat heb ik omschreven in mijn e-book Let's Eat, die je hier op de website gratis kan downloaden.


Ooit ben ik opgeleid als Imagineer & Event manager. Daarin heb ik een aantal jaren gewerkt voor een global multinational en gezien en gevoeld wat de meeste mensen nastreven in hun leven. En hoe velen in een vicieuze cirkel verstrikt raken, die nooit echt gelukkig maakt.

 Nu begeef ik me op een heel ander gebied. Ik moest diep duiken om mezelf te leren kennen. Maar het zorgde ervoor dat ik thuiskwam bij mezelf en sindsdien mijn hart vertrouw en volg. Dit is ook waar ik vrouwen nu in begeleid: persoonlijk leiderschap, vol vertrouwen en liefdevolle zelf-zorg.


Uit de malle molen mijn hart achterna

Naast mijn HBO opleiding heb ik veel geleerd in holistische trainingen en ben ik opgeleid als Yoga & Meditatie docente (600 RYS), Life Coach en Heart Intelligence Practitioner en ben nog steeds in de leer bij spirituele en hedendaagse docenten voor mijn eigen zelfontwikkeling. Onderdeel hiervan is dat ik geregeld perioden in meditatie en stilte doorbreng. Deze momenten zijn enorm voedend en hier komt veel inzicht en inspiratie vrij. De kennis en doorleefde ervaring die ik hier opdoe heb ik samengebracht in mijn (online) programma's 

Liefde gaat door de Maag en Bloom from Within.


Maak een afspraak